+38 (098) 414-40-52
Ваше місто: Одеса виправити

Сублімаційний друк на поліестерових тканинах

Сублімаційний друк на поліестерових тканинах

Сублімаційний друк в даний час є популярним і затребуваним методом перенесення зображень на тканину. В основі даного способу лежить метод термоперенесення, рахунок чого зберігається яскравість кольору і гарантується стійкість принта. Метод використовується для перенесення малюнка на одяг і безпосередньо на тканину, а також для виготовлення різних текстильних виробів.

Друк здійснюється практично на будь-яких видах тканин, проте високоякісний друк гарантовано виходить, коли використовується поліестерова тканина світлих відтінків. Зокрема, для сублімації підходять тканини габардин, біфлекс, софт та багато інших.

Технологія термоперенесення дає можливість отримувати якісні принти будь-якої складності, у тому числі фотографії, графічні елементи, патерни та інші чорно-білі чи барвисті малюнки. Принт, що одержується, на тканині стійкий до впливу прямого попадання сонячних променів, перепадів температури і вологості, до механічних та інших зовнішніх впливів, а також витримує велику кількість прань.
Термообробка забезпечує проникнення барвника в волокна тканини, що гарантує стійкість принта, й те водночас зберігає властивості використовуваної тканини.

 

Вас може зацікавити

Важливі відомості про доставку

Важливі відомості про доставку

Для запобігання можливих проблем через недостачу пар або явного пошкодження, перевіряйте товар безпосередньо при отриманні на відділенні служб доставки.
Детальніше
Головний колір 2022 року від Pantone

Головний колір 2022 року від Pantone

Pantone представив головний колір 2022 - Very Peri. Це спеціально створений відтінок синього із вкрапленнями фіолетово-червоного.
Детальніше
Стилісти назвали головні модні тренди 2022 року

Стилісти назвали головні модні тренди 2022 року

Редактори модного порталу Who What Wear назвали наймодніші тренди 2022 року.
Детальніше
arrow